Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Tijdens de eerste afspraak vindt altijd een intake plaats. Op basis van het intakegesprek wordt in overleg met de cliënt (of vertegenwoordiger van de cliënt) bepaald welke behandeling wenselijk is: gericht op lichaam (massagetherapie) of geest (gesprekstherapie).

 

Mijn ervaring is dat de behandelingen meestal bestaan uit een integrale combinatie van een bepaalde vorm van massage aangevuld met therapeutische methoden en technieken. Zowel massage als psycho-energetische therapie zijn complementaire behandelmethodes. Ze werken aanvullend en vervangen geen enkele medische behandeling.

Bij ieder probleem of ziektebeeld dient eerst de arts geraadpleegd te worden alvorens te kiezen voor een natuurlijke behandeling.

 

Sinds kort is mijn praktijkwerk uitgebreid. Ik kom nu ook bij ouderen aan huis en ernstig zieken die niet meer in staat zijn om de praktijk te bezoeken. Dat kunnen mensen zijn in de laatste fase van hun leven (terminale fase). Mijn ervaring is dat massages een enorm rustgevende en helende uitwerking heeft op hen.

 

Voor alle behandelingen geldt dat deze tegen contante betaling worden uitgevoerd.

 

Een behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur. Behandelingen die niet door kunnen gaan, dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. Niet tijdig afgezegde afspraken worden alsnog in rekening gebracht.

 

 

Tarieven

 

Consult of massagebehandeling     Prijs

---------------------------------------------------------------

30 minuten                                             € 32,50

60 minuten                                             € 55,00

Aan huis                                                  € 70,00 *

90 minuten                                             € 80,00

 

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.

 

*inclusief voorrijkosten, geldend voor adressen in Zuid-Kennemerland.